Uddannelsesvejleder

Vejledningen af skolens elever med henblik på overgangen fra Landsgrav Friskole til ungdomsuddannelse udføres af uddannelsesvejleder Susan Tangrid fra Ungdommens Uddannelsesvejledning, UU Vestsjælland.
Vejledningen gives efter Lov om vejledning om valg af uddannelse og erhverv.
Nærmere om lovgrundlaget og UU Vestsjællands ydelser kan ses på www.uuvestsjaelland.dk

Susan træffes på [email protected] og 30 10 69 64

Vejledningen af skolens elever om valg af uddannelse og erhverv ligger i forlængelse af:
Vejledningen omfatter:

Som basisydelse gennemføres følgende vejledningsaktiviteter:

Mere information om uddannelse og erhverv samt om uddannelsesbog og uddannelsesplan kan ses på  www.ug.dk og www.sepakken.dk(med skolens licens nr. som fås hos klasselæreren.