L A N D S G R A V   F R I S K O L E

Landsgrav Friskole er...

... en grundtvig-koldsk friskole grundlagt i 1869.

... en skole med rødder og fødder.

... en skole med fokus på trivsel og forpligtende fællesskaber.

... en skole med ét spor fra 0.-9. klasse og max 22 børn i hver klasse.

... en skole med høj faglighed i både boglige og praktisk-musiske fag.

... en skole med et tæt og tillidsfuldt skolehjemsamarbejde.

... en skole, som har en vision om at skabe hele, livsduelige mennesker.

... en skole for livet!

Markedsdag og teater 2018

Patrizia Guastella Lindstrøm den 19-06-2018
    VOLONTØRER SØGER VÆRTSFAMILIER
    Vi har sagt ja til at byde to internationale volontører velkommen på Landsgrav Friskole til næste skoleår. Det er Eric på 22 fra Kenya og Manuel på 18 fra Mexico. Begge skal arbejde frivilligt på skolen og i SFO som en del af Dansk ICYE's udvekslingsprogram. Beslutningen er truffet med udgangspunkt i skolens formål, som siger, at vi skal åbne elevernes øjne for mangfoldigheden på jorden samt vores fokus på det internationale samarbejde.
    Begge volontører skal finde en værtsfamilie, der vil huse dem gennem skoleåret (ca. fra den 13. august). Eventuelt kan to værtsfamlier deles om opgave, så man har et halvt år af gangen. Det optimale vil være, hvis værtsfamilien har en eller anden form for relation til Landsgrav Friskole. Måske det kunne være noget for jer? Eller nogen I kender? I de vedhæftede pdf'er kan I læse mere om Eric og Manuel samt finde links, hvor I kan læse mere om at være værtsfamilie. ICYE's medarbejdere kan kontaktes, hvis I har spørgsmål. Skriv også gerne til mig eller ring, så kan jeg fortælle mere.
    Med venlige og forhåbningsfulde hilsen
    Patrizia